logo co-acc Welkom bij co-acc

Boekhouding

Vandaag de dag is het belangrijk om duidelijke en correcte rapporteringen te hebben. Het doel van onze onderneming is om administratieve taken van onze klanten over te nemen zodat u zich terug kan focussen op uw activiteiten en zich geen zorgen meer moet maken over alle lokale procedures en verplichtingen. Wij kunnen u hierin bijstaan op verschillende manieren.

Lees Meer

Uitgebreide loonadministraties

De loonadministratie is een gevoelig en vertrouwelijk aspect in een onderneming. Bij co-acc assisteren we de klant in deze materie om hun administratieve lasten te verlichten. We kunnen dit als tussenpersoon doen tussen de klant en zijn sociaal secretariaat of we kunnen de volledige loonadministratie overnemen en beheren.

Lees Meer

Fiscaal en juridisch advies

Onze fiscale en juridische afdeling zal u in alle aspecten van uw onderneming bijstaan. Dit al vanaf de oprichting van uw onderneming en bijkantoor of bij elke andere situatie die zich kan voordoen.

U zal ook proactief op de hoogte worden gebracht van wetswijzigingen die voor uw onderneming gevolgen zouden kunnen hebben.

 

Lees Meer

Wij zorgen ervoor dat u tijdig alle cijfers heeft die u wenst:

  • grensoverschrijdende rapporteringen
  • geconsolideerde rapporteringen
  • maandelijkse overzichten
  • jaarrekeningen
  • ...

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Technology

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw situatie te bekijken.